Tanulj könnyedén, máshogy, mint eddig!

Úgy érzed, hogy nehezen megy a tanulás? Nehezen megy a koncentráció? Tudod a tananyagot, ám ha arra kerül a sor, elfelejtesz mindent? Van egy jó hírünk, van megoldás!
Szánj rá egy napot, és megváltoztatjuk a tanuláshoz való hozzáállásod. Energikusan, lendületesen és stresszmentesen tudod magadból a maximumot kihozni. Ez egy biztonságos és egyedülállóan kihagyhatatlan lehetőség.

A tanulás elengedhetetlen feltétele fejlődésünknek, hogy többek lehessünk, hogy többet tudjunk elérni az életben. A tanulást is tanulni kell, ez sokszor kimarad a gyermekeknél. A tanulás egy összetett agyi folyamat, így elsődlegesen az agy helyes működésére kell koncentrálnunk, ezzel van elsődlegesen feladatunk.
Mivel az agy a testtel közvetlen kapcsolatban áll, így különböző mozgásformákkal vissza tudunk rá hatni, ami segíti magát a tanulási folyamatot.
A tanulásnak, mint egy rituálénak kellene működnie, ahol van felkészülés, célmeghatározás, ráhangolódás, és csak ezután jön a valódi tanulás.
Ezen a tanfolyamon ezt a folyamatot sajátítjuk el, aminek a legfontosabb része a gyakorlati beágyazódás.
Ezen kívül kicsit jobban megismerjük magunkat, szembesülünk esetleges félelmeinkkel, korlátainkkal, és törekszünk az önbizalom növelésére.
Játékos feladatokkal sajátítjuk el a különféle tanulási technikákat 

Kinek ajánljuk: 13 éves kortól bárkinek

Tanfolyam időpontja: augusztus 17. szombat 9:00-16:00 6 tanóra, 15 perces szünetekkel, és egy ebédszünettel

Oktató: Liszta Júlia (közgazdász, természetgyógyász, kineziológus)

A jelentkezési lap innen letölthető: http://artopolis.hu/letoltesek/

Jelentkezési határidő: augusztus 18.

A workshop díja: 27.000 Ft /fő

Várlak sok szeretettel

Juli

Merj Változtatni!